Over Axcen

04 06 2018

 

 

 

In een tijd waarin de fysiotherapie en manuele therapie zich steeds meer richten op de gedragsgeoriënteerde benadering van patiënten, wil Axcen Scholing & Onderzoek juist het fundament van ‘hands-on’ behandeling verstevigen en uitdragen.

Voor kennisoverdracht maakt Axcen Scholing & Onderzoek gebruik van cursussen voor kleine groepen, waarin theorie en practicum samengaan. Onderwerpen zijn gerelateerd aan de behandelpraktijk. De inhoud van elke cursus is gebaseerd op recente, relevante en toepasbare gegevens uit de wetenschap.

UMC Snijzaalcursus 2

Axcen Scholing & Onderzoek wordt gevormd door een enthousiast team van manueeltherapeuten en fysiotherapeuten, met een ruime ervaring in de praktijk en in het onderwijs. Axcen heeft de intentie om het fysiotherapeutisch - en manueeltherapeutisch handelen te voorzien van een wetenschappelijke basis. Literatuuronderzoek (vooral uitgevoerd op de gebieden functionele anatomie en biomechanica), eigen functioneel-anatomisch onderzoek en kennis van internationale richtlijnen vormen de voedingsbodem voor de cursussen die worden aangeboden.

Foto uit juni 2017: de medewerkers van AXCN: Huco Leopold, Diederick van Groenewoud, Ivo von Oven en Frank van Glabbeek, met in het midden Dr. T.A.P. Roeling, anatoom.

                             Axcen met Tom Roeling

 

Axcen Scholing & Onderzoek
Postbus 197
2280 AD  RIJSWIJK ZH

www.axcen.nl 
info@axcen.nl

KvK nummer: 27302727
IBAN: NL39 INGB 0004 9973 40